ЈОШ ЈЕДАН ВЕЛИКИ УСПЕХ!!!
МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР „ДЕЈАН ДИМИТРИЈЕВИЋ“

НОВИ САД, 04/07, СТАДИОН ФК КАБЕЛ, ПОМОЋНИ ТЕРЕНИ.
РЕЗУЛТАТИ:
КПФКВ – ГРБАВИЦА 0:2
КПФКВ – ПЕТРОВАРАДИН 4:2
КПФКВ – ВОД 2:1
КПФКВ – ИНЂИЈА 1:3
КПФКВ – БУЛЕВАР 2:2
ТАБЕЛА:
1. ИНЂИЈА….15
2. ПЕТРОВАРАДИН….7
3. КПФКВ….7
4. ВОД….4
5. БУЛЕВАР….4
6. ГРБАВИЦА….3
САСТАВ ЕКИПЕ:
ЗЛАТКО РАМАЧ
СТЕВАН СТЕЈИН
БРАНКО КАНАЗИР
МИРОСЛАВ БУГАРСКИ
ЈОВАН ВАГИЋ
БОРКО СРБИНОВСКИ
БОЈАН КУПРЕШАК
ИВАН ЕФЕНДРИЋ
СИНИША КОВАЧ
ДРАГАН САВИН
СТРУЧНИ ШТАБ:
БОЈАН ВАГИЋ
ГОРАН ВАГИЋ
ДЕЈАН МУХАРИ
ЈОШ ЈЕДАН СИЖЕ:
КПФКВ – ГРБАВИЦА 0:2
Термин који је изабран за одржавање турнира је омогућио да се ове године мајстори малог фудбала, али и они са више ентузијазма а мање знања, покажу у најбљем светлу. По готово идеалним условима за игру Клубу пријатеља је имао велику муку да повеже редове, да постави игру. У таквим околностима млађи такмаци, играчи Грбавице су организовани у одбрани успели да из два шута у оквир мреже постигну два гола.
КПФКВ – ПЕТРОВАРАДИН 4:2
Ове године се екипа Петроварадина појавила у подмлађеном саставу, што се испоставило као одлучујући фактор. Младост је устукнула пред искуством. Клуб пријатеља је доминирао на терену, лопта је клизала од ноге до ноге, шансе су се ређале, голови су постигнути у правим тренутцима.
КПФКВ – ВОД 2:1
Резултат говори да је ово била неизсвесна утакмица, али ипак није тако. Клуб пријатеља је из утакмице у утакмицу добијао на квалитету, на лепоти па и лепршавости у игри. Иако су емоције биле помешане јер су и у једном и у другом саставу били играчи који су комотно могли да носе и ове друге „боје“, резултат није довођен у питање.
КПФКВ – ИНЂИЈА 1:3
Клуб пријатеља је пред утакмицу са најјачим ривалом остао без, по многима и најбољег играча турнира а у нашим редовима, Драгана Савина. Са професионалцима из редова Инђије успех је био и тај један гол који је Клуб пријатеља постигао.
КПФКВ – БУЛЕВАР 2:2
У очекивању расплета у групи, нервози која је владала, умору који је био очигледан међу играчима Клуба пријатеља, нерешен резултат је максимум који је у том тренутку постигнут. На велико чуђење свих присутних Клуб пријатеља ипак није успео да стигне до четрфинала.

На самом крају ћу пренети речи члана стручног штаба Бојана Вагића, а на питање како он види овај турнир:
„Да не би долазило до оваквих пропуста, следећи пут би требало објавити пропозиције такмичења и да тренери екипе иду са судијом после сваке утакмице да пријаве резултат.“
Шта би сте поручили играчима:
„Искористио бих прилику да честитам свим играчима на борбености и залагању, у датим околностима постигли смо максимум. Верујем да ћемо следеће године бити још бољи.“
Извештај и фотографије: Борис Приселац