Редовна годишња Скупштина
Стадион Карађорђе
новинарска сала

17/12/2021
Након што је утврђен кворум и тако створени услови за одржавање Седнице скупштине прешло се на одлучивање по тачкама дневног реда:
ТАЧКА 1. ИЗБОР РАДНОГ ПРЕДСЕТНИШТВА И ПРЕДСЕДНИКА СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ, ВЕРИФИКАЦИОНЕ КОМИСИЈЕ, ЗАПИСНИЧАРА И ДВА ОВЕРИВАЧА ЗАПИСНИКА
ТАЧКА 2. УСВАЈАЊЕ ПРЕДЛОЖЕНОГ ДНЕВНОГ РЕДА
ТАЧКА 3. УСВАЈАЊЕ ЗАПИСНИКА СА ПРЕДХОДНЕ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ
ТАЧКА 4. УСВАЈАЊЕ ИЗВЕШТАЈА О АКТИВНОСТИМА УПРАВНОГ ОДБОРА
ТАЧКА 5. ИЗБОР ДЕЛЕГАТА КОЈИ ЧИНЕ СКУПШТИНУ УДРУЖЕЊА
ТАЧКА 6. ИЗБОР ЧЛАНОВА УПРАВНОГ ОДБОРА
ТАЧКА 7. УСВАЈАЊЕ ФИНАНСИЈСКОГ ИЗВЕШТАЈА ЗА 2021. ГОДИНУ И ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗА 2021. ГОДИНУ
ТАЧКА 8. РАЗНО
Поред осталог као најзначајнија тачка је свакако извештај мр Ненада Миљуша:
ИЗВЕШТАЈ О АКТИВНОСТИМА УПРАВНОГ ОДБОРА
У протеклом периоду а то је од 15/12/2020 па до 15/12/2021 активности Управног одбора односно мене као председника истог су се заснивале пре свега на:
А) заступању Удружења, како самостално, тако и у координацији са осталим члановима управног одбора, а на основу донетих одлука управног одбора
Б) вођењу управног одбора уз уважавању чињенице да је Управни одбор извршни орган Удружења, као и обавезном поштовању кворума како би одлуке биле донете гласовима већине присутних и као такве биле правоснажне
В) спровео сам одлуку Скупштине а тиче се мењања Статута и пријава промена у АПР, а све у циљу да Удружење може да аплицира за средства код државних органа за своје пројекте.
Г) предводио сам тим за обележавање 55 година од освајања прве титуле ФК Војводина – ПОХОД ШАМПИОНА. Посебно истичем да су чланови тима г. Вукашин Танурџић и г. Срђан Купрешак дали своју несебичну и потпуну подршку, односно да су својом кооперативношћу омогућили да се све оперативно-техничке радње спроведу на најбољи могући начин.
Овде изражавам посебно задовољство што је наше удружење организовало овако значајну прославу, што је иста препозната код градских и покрајинских власти који су помогли овај пројекат у износима од 200.000 односно 100.000 рсд.
Сигуран сам да би овај извештај могао да потраје када бих изнео све детаље организације као и све оне позитивне реакције на које је ова прослава наишла у медијима али и у друштву уопште.
Д) наше удружење је већ традиционално учествовало на меморијалном турниру у малом фудбалу а у славу Дејана Димитријевића. Знатно ослабљени ове године ипак смо дали свој допринос да се настави традиција обележавања нашег другара Дејана Димитријевића.
Ђ) управни одбор је наставио сарадњу са GREAT SHADE FACTORY односно са г. Срђаном Киждобранским на одржавању визуелне презентације удружења.
Е) сматрам да је најважнији аспект мог рада у последњих годину дана то што је Удружење примењивало стратегију да се за све иницијативе, обраћања, генерално сваки потез који се односи на Удружење био у духу позитивног, а пре свега конструтивног. На овај начин Удружење је наставило да попорима статус битног чиниоца на фронту за очување ФК Војводине али пре свега оног фактора који широј публици приближава вредности ФК Војводине.
Након Седнице скупштине организован је пригодан коктел као и уручивање почасне чланске карте за г. Неџада Османкача.