Меморијалном турниру Дејан Димитријевић Лонац

18/06/2022
СТАДИОН ФК КАБЕЛ
Клуб пријатеља ФК Војводине је још једном узео учешће на Меморијалном турниру Дејан Димитријевић Лонац. Посебан дан и посебна част за све нас, како за оне који су активно учествовали тако и за оне који су овога пута подржавали своје екипе крај аут линије.
Дејан Мухари, капитен наше екипе имао је сложен и готово незахвалан задатак да састави адекватан састав. Велики број оправданих изостанака условио је да се поново направи спој младости и искуства, играча који нису имали времена да се уиграју. Ипак, показаће се да су они који су се одазвали представљали респектабилног такмаца на терену.

Наравно да треба похвалити и самог организатора, наше пријатеље из ФИРМА 1989 на укупној труду који су направили. Као и сваке године створени су сви услови за обележавање једног овако значајног меморијала. Терени на ФК Кабел су били адекватно припремљени а није фалило ни допунских садржаја.

САСТАВ:
ЗЛАТКО РАМАЧ
МИЛОШ ГРЛИЋ
БОРКО СРБИНОВСКИ
БОЈАН КУПРЕШАК
ЈОВАН ВАГИЋ
САША БОНДОКИЋ
СТЕВАН СТЕЈИЋ
ЛУКА ДОКИЋ
ДЕЈАН МУХАРИ

Записничар: БОЈАН ВАГИЋ

  1. КЛУБ ПРИЈАТЕЉА – БУЛЕВАР МАТОРИ 4:0
  2. КЛУБ ПРИЈАТЕЉА – ПЕТРОВАРАДИН 2:1
  3. КЛУБ ПРИЈАТЕЉА – ФСК 1:4

1/8 ФИНАЛА КЛУБ ПРИЈАТЕЉА – БУЛЕВАР 2.2 (1:3)
Користимо и ову прилику да се захвалимо свима на учешћу али пре свега нашим момцима који су остварили још један запажен резултат. Воља и умеће нису изостали, жеља и напор који су уложили је за сваку похвалу.

ФОТО: Бојан Вагић
ИЗВЕШТАЈ: Борис Приселац